Què és l'homosexualitat?

L'identitat sexual és la combinació de molt diversos factors: biològics, ambientals i psicològics. L'adolescent va descobrint el seu propi cos al temps que va descobrint els seus sentiments, gustos i preferències.  Hi ha diferents tipus d'identitats sexuals entre els quals destaquen la bisexualitat, que és l'orientació sexual que fa referència a l'estètica o el desig sexual cap a individus d'ambós gèneres o de qualsevol sexe, el travestisme, que és una activitat que consisteix en vestir-se amb roba considerada pròpia dels individus de l'altre sexe, i el transexualisme.

L'homosexualitat és l'orientació sexual caracteritzada per una atracció estètica duradora, l'amor romàntic o el desig exclusiu d'una persona del mateix sexe. També es pot referir a la manifestació d'aquesta orientació en l'identitat, encara que no siga reflectada en el seu comportament sexual. Diuen, que l'homosexualitat té origen en els gens, però encara no esta demostrat del tot. L'última teoria diu que és una expressió dels sentiments de les persones (de la mateixa manera que una persona escull ser vegetariana..).

1 comentario:

  1. No conec la font, però els transexuals i el travestis no són homosexuals. També és molt discutible l'origen genètic. Ull a les fonts que utilitzeu. Hi ha molts prejudicis i les fonts han de ser científiques i objectives en la part informativa.

    ResponderEliminar